VANDAAG 20% EXTRA KORTING + GRATIS LEGGING  

0

Jouw winkelmandje is leeg

Fitness Coach Mariska

30 oktober 2020

Fitness Coach Mariska

Hoi! Ik heet Mariska, ben 31 jaar oud en sinds ’n jaartje ben ik werkzaam in de sportwereld. Ik mag mezelf bedrijfsleidster noemen van een sportclub in Nijmegen. Niet zo maar eentje hoor, het is een sportclub voor alleen vrouwen! Hiervoor heb ik 10 jaar in de horeca gewerkt. Ik doe al zo'n 8 jaar aan krachttraining en fitness en ben ik daar elke dag fanatiek mee bezig.

Vroeger turnde ik intensief 3 keer in de week en toen ik ging puberen had ik er geen zin meer in. Ik ontdekte het ‘gezellige’ leven en stopte drastisch met sporten. Ik kwam door de jaren heen veel aan en in de zomer van 2012 was ik klaar met deze niet-fitte versie van mezelf. Ik investeerde in een personal trainer en daar ontstond mijn passie: fitness en met (gezond) eten bezig zijn. Ik transformeerde in no time van horecatijger tot fit girl. In 3 maanden tijd was ik zo’n 12% aan vetmassa kwijt. 

Vanaf dat moment was het roer om. Ik deed 4 keer in de week aan krachttraining en daarna liep ik nog 2 keer hard, ik toverde de lekkerste recepten op tafel en snapte het spelletje steeds beter. Om dit strakke lijf en mijn ronde billen te behouden moest er niet minder gegeten worden maar slimmer en anders. Ik bakte het ene bananenbrood na het andere en het werd een lifestyle.

Ik heb de afgelopen jaren veel in het buitenland gewerkt en ook hier waren mijn prioriteiten altijd sporten en gezond eten. Ik zocht overal waar ik was een gym op en zorgde altijd dat ik mijn eiwitten binnenkreeg. Ik heb in de loop der jaren veel met allerlei trainers mogen sporten en van ieder een stukje visie meegepikt. Zo kan ik nu zeggen dat ik door die ervaringen een eigen stijl heb gecreëerd die ik nu toepas als ik zelf mensen train. 

Vorig jaar heb ik mijn fitnesstrainer-A-diploma gehaald en heb ik helemaal mijn draai gevonden in de sportbranche. Je bent als persoon nooit uitgeleerd en daarom vind ik het superleuk om te netwerken met iedereen die mij wat kan leren op dit gebied. 

Inmiddels heb ik een Instagrampagina genaamd @bakjegeluk waar ik mijn gezonde, kleurrijke recepten graag deel met de buitenwereld. Ik vind het fantastisch om mensen te motiveren en te inspireren.  

Bij Booty-bands.nl gaan we werken aan een strakker, fitter, sterker en slanker lijf. Natuurlijk moet je zelf trainen; dat kan ik niet voor je doen. Maar samen gaan we ervoor zorgen dat je snel in shape komt waardoor jij je ook lekker positief en energiek gaat voelen.

De weerstandsbanden en andere fitnessproducten op onze website zijn zeker nu in de Corona-tijd ideaal om thuis te sporten.  Achter de schermen ben ik nu trainingsschema's aan het uitwerken die geschikt zijn voor elk niveau en elk lijf en...ook niet onbelangrijk: met voedingstips, recepten en meer.

Kortom, ik bruis van de energie om aan de slag te gaan en ik begeleid jou graag naar een gezondere, fitte en energieke levenswijze... let's GO!