Gratis verzending in Nederland en België
Gratis verzending in Nederland en België

Contact

Levertijd

Onze geschatte leverdata zijn dan ook gebaseerd op verschillende factoren, waaronder het bestemmingsadres, de verzendoptie die is gekozen en hoe snel wij de producten kunnen assembleren en klaarmaken voor verzending.

Wij hanteren verder 1 dag verwerkingstijd waarna het product dus geassembleerd word en verstuurd kan worden naar jouw adres. Dankzij dit proces hanteren wij ook een gemiddelde levertijd van 10-14 dagen in Nederland en 12-16 dagen in België.

Helaas is er momenteel het corona virus die de hele wereld in bedwang houdt. Onze leverancier en ook wij als bedrijf ervaren hierdoor problemen die invloed hebben op de levertijd. Wij leveren ALTIJD aan de klant maar helaas in deze onzekere tijden kan het langer dan normaal duren. Dit is geen smoes om te gebruiken maar het proces kan door dit alles niet op volle toeren draaien. Houdt hier in de toekomst dus rekening mee.

Meerdere artikelen tegelijk besteld

Geen zorgen, wij werken uiteindelijk met meerdere leveranciers. Het kan zijn dat u dus meerdere producten besteld maar alles niet in één keer ontvangt. Deze producten worden ook apart van elkaar geleverd waar de levertijd soms verschillend is. Houdt hier dan ook rekening mee dat er verschillende dagen zullen zijn dat het pakket afgeleverd wordt.

Volg je bestelling

 Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst kunt u deze een paar dagen na je bestelling eenvoudig volgen door op de volgende link te klikken:

>>Klik hier om je bestelling te volgen<<

Door gemakkelijk uw ordernummer en e-mailadres in te vullen kunt u precies zien wanneer het pakket geleverd wordt.

---------------------------------------------------

Heb je nog vragen en/opmerkingen over onze producten of over jouw bestelling? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij helpen jou zo snel mogelijk verder: