Inclusief Demo video's & Gratis verzending

0

Jouw winkelmandje is leeg

Demo Video's Booty-Bands Fitness Producten

Trainen voor een strak en gespierd lijf binnen no time!

We hebben alle producten getest en daar hebben we demo video’s van gemaakt. Deze video’s gaan jou helpen het meeste uit jouw aankoop te halen.  Het zijn oefeningen die je kunt uitvoeren waar en wanneer je maar wilt. Bij elke oefening staat een duidelijke uitleg plus een filmpje waar de oefening uit verschillende hoeken te zien is. 

Mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kun je altijd een mail sturen naar Dan helpen we je verder als je er niet uitkomt. En wellicht heb je zelf nog nieuwe ideeën of oefeningen? Laat het ons vooral weten!

Tips van Booty-Bands.nl

Voordat je begint met de oefeningen, hebben we nog een paar tips voor je. Dan kun je de oefeningen zo effectief mogelijk doen en bereik je sneller het gewenste resultaat.

Tip 1: Doe de oefeningen alleen als je fit genoeg bent

De oefeningen lijken lichter dan ze zijn, maar Mariska heeft ze allemaal getest en geeft aan dat deze oefeningen als pittig ervaren kunnen worden. Voer de oefeningen dan ook alleen uit als je geen blessures hebt en volledig fit bent.

Tip 2: Volg de oefeningen volgens ons stappenplan

De volgorde van de oefeningen hebben we bewust zo weergegeven, omdat de spieren ook het beste in deze volgorde getraind kunnen worden. Als je in het begin ervaart dat er oefeningen bij zijn die nog te zwaar voor je zijn, hou het dan op de eerste 3 of 4 oefeningen en bouw het langzaam op. Anders raak je wellicht geblesseerd en ben je verder van huis. Plan ook rustdagen in, dan versterk je je spieren nog meer.

Tip 3: Combineer de oefeningen met de cardio work-out voor sneller resultaat!

In dit blog lees je waarom het zo goed is om krachttraining en cardio te combineren. Een springtouw is een hele goede optie om binnenshuis een cardio workout te doen.

Let’s begin! Klik op 1 van onderstaande foto’s om per product de demo-video’s te bekijken. 

Booty-Bands.nl weerstandsbanden demo video
Booty-Bands™ Demo Work-out
Booty-bands.nl Pro | total workout
Booty-Band PRO™ Demo Work-out

.                                         Booty Bar | training video | Full body workout    Booty-Bar ® Demo Work-out