Inclusief Demo video's & Gratis verzending

0

Jouw winkelmandje is leeg

Veelgestelde vragen

Niets is zo belangrijk als de levertijd, je wilt natuurlijk snel aan de slag. Daarom gaan wij gelijk met jouw bestelling aan de slag. Jij kan het pakket volgen met de Track & Trace code.

Houd in deze periode rekening met een levertijd van 10 - 12 werkdagen.

Je ontvangt per mail de Track & Trace code, zodra jouw order is verwerkt en verzonden.

>>Klik hier om je bestelling te volgen<<

Je kunt jouw aankoop retourneren binnen onze retourtermijn. Ruilen is bij www.Booty-Bands.nl niet mogelijk. Wat wij daarmee bedoelen, is dat je niet een product kunt retourneren en direct een vervangend product kunt bestellen.

Indien je wil ruilen, kun jij jouw aankoop retourneren en een nieuwe order plaatsen in de webshop. www.Booty-Bands.nl hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Dit betekent dat vanaf het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen de retourtermijn van 14 dagen ingaat.

Als je jouw bestelling hebt ontvangen en een product is beschadigd, neem dan contact op met de klantenservice via info@booty-bands.nl onder vermelding van jouw ordernummer.

Q: Van welk materiaal zijn de Booty-Bands™ gemaakt?
A: De Booty-Bands™ zijn gemaakt van zacht textiel met een anti-slip laag aan de binnenkant, waardoor de band niet verschuift tijdens het trainen. Zeer comfortabel.

Q: Kun je de Booty-Bands™ weerstandsbanden wassen?
A: De Booty-Bands™ zijn te wassen. Doe dit in een lingerienetje ter bescherming op maximaal 30 graden.

Q: Welke spiergroepen worden met de Booty-Bands™ getraind?
A: Met de Booty-Bands™ worden voornamelijk de bilspieren getraind. Bekijk de demo video's hier.

Q: Ik heb nog nooit aan krachttraining gedaan, zijn de Booty-Bands™ ook geschikt voor mij?
A: De Booty-Bands™ kunnen op ieder niveau worden gebruikt. Begin met de light band voor de minste weerstand en bouw de oefeningen op. Doe eerst van alle oefeningen 1 herhaling. Wanneer je het gevoel hebt dat je meer aankan, dan bouw je op naar 2 en dan naar 3 herhalingen. Bekijk de demo video's hier.

Q: Welke spiergroepen worden met de Booty-Band PRO getraind?
A: Met de Booty-Band PRO worden bij bepaalde oefeningen zowel de bilspieren als de buikspieren getraind. Bekijk de demo video's hier.

Q: Ik heb nog nooit aan krachttraining gedaan, is dit ook geschikt voor mij?
A: Ook als je nog nooit aan krachttraining hebt gedaan, kun je starten met de Booty-Band PRO. Doe eerst van alle oefeningen 1 herhaling. Wanneer je het gevoel hebt dat je meer aan kan, dan bouw je op naar 2 en dan naar 3 herhalingen.

Q: Welke spiergroepen worden met de Booty-Bar® getraind?
A: Met de Booty-Bar® kun je zowel je boven- als onderlijf trainen. Je kunt er echt een full body work-out mee doen. Bekijk de demo video's hier.

Q: Ik heb nog nooit aan krachttraining gedaan, is dit ook geschikt voor mij?
A: Ook als je nog nooit aan krachttraining hebt gedaan, kun je starten met de Booty-Bar®. Doe eerst van alle oefeningen 1 herhaling. Wanneer je het gevoel hebt dat je meer aankan, dan bouw je op naar 2 en dan naar 3 herhalingen.

Q: Is het springtouw ook geschikt voor beginners?
A: Het draadloos (touwloos) ontwerp is ideaal voor beginners om coördinatie en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Beginners struikelen vaak over het touw, wat ontmoedigend kan werken en het vinden van het juiste ritme kan vertragen.

Q: Wat is het voordeel van een touwsprong zonder gewicht?
A: Het draadloze ontwerp maakt het mogelijk om overal te trainen, ongeacht de hoogte van het plafond of type vloer. Vroeger kon je alleen springtouwen waar je genoeg ruimte had en een vlakke, stabiele ondergrond zoals in een sportschool of buiten op een stoep. Met dit unieke springtouw kun je overal trainen!

Klik hier voor de voorwaarden cadeaubon Booty-bands.nl

Heb je een andere vraag? Als we jouw vraag nog steeds niet hebben beantwoord, kan je hiercontact met ons opnemen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.